Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Als je ouder wordt krijg je helaas vaak te maken met gezondheidsproblemen en soms ook gevoelens van eenzaamheid. Begeleiding voor ouderen in de vorm van extra aandacht en zorg is dan heel belangrijk. Tegenwoordig heeft de naaste omgeving of het personeel van het verzorgingstehuis te weinig tijd voor deze extra aandacht waardoor de 'problemen' vaak nog erger worden.
Al vele jaren werk ik met veel plezier en passie met ouderen met dementie die behoefte hebben aan een luisterend oor of helpende hand. Hulpbehoevende ouderen zijn vaak verdrietig en praten veel over vroeger. Ik hoor cliënten regelmatig zeggen dat 'het niet meer hoeft'. Vaak zit in de gedragingen van de ouderen een enorme behoefte aan aandacht, aanraking en erbij horen. 'Ouderen missen intimiteit.'
Als activiteitenbegeleidster help ik mijn cliënten met de invulling van hun dagelijks bestaan. Een luisterend oor bieden, wandelen, samen boodschappen doen, samen foto's plakken, samen knutselen, lezen ... allemaal activiteiten waarbij ik mijn cliënten kan begeleiden. Het is dan ook niet voor niets dat mijn werkmotto 'it's the quality time that matters' de drijvende kracht is achter mijn inzet.

Wilt u meer weten of een eerste kennismakingsgesprek?

U kunt contact met mij opnemen via email-adres:

atelier@beidehand.nl