Beidehand® dagbesteding kunstatelier

Wij, Marjolein Hogendorp en Ellen Broeren, zijn samen tot een heel mooi plan gekomen en dat is het realiseren van een kunstatelier ~ galerie voor mensen met licht verstandelijke beperking, dementie en (eenzame) mensen uit de buurt, die affiniteit met kunst/creativiteit hebben. Onze locatie is in Princenhage i.v.m. het 'dorpse' gevoel waar we van houden, Luciastraat 93C, boven D’n Heerlijckheid. Dit kunstatelier is geen gewoon 'doorsnee' atelier.


Het is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien en daardoor meer levensvreugde en eigenwaarde krijgen.

BEIDEHAND®️ omarmt het idee dat 'jezelf zijn een kwaliteit is'.


We brengen mensen bij elkaar door er tevens een sociaal aspect aan te verbinden, iedereen (vooral buurtbewoners) zijn welkom om een kijkje en praatje te komen maken, mensen met creatieve begaafdheid zijn welkom om hun technieken over te brengen én kunnen hun kunst etaleren (en verkopen) in onze winkel. Hiermee verbinden we de (buurt)bewoners met elkaar en met kunst.
In deze 'winkel' wordt ook de kunst verkocht die gemaakt wordt zoals de kunstwerken, relatiegeschenken en cadeaus. Dit vullen we aan met een kunstuitleen wat m.n. voor bedrijven een mooie manier is om én kunst in het bedrijf te tonen én te laten zien dat men maatschappelijk een steentje bijdraagt.


Kleinschaligheid, veiligheid, uitgaan van de talenten die iedereen in zich heeft en vooral uitgaan van mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor Beidehand®. Samen iets moois maken en creëren met beide handen.
Vanuit onze achtergrond en ervaring bundelen wij onze krachten en vullen elkaar daarin perfect aan. Beide hebben we de nodige levens- en werkervaring en een grote passie voor werken met mensen. Iedereen mag zichzelf zijn! 
Marjolein komt uit de zorg en Ellen uit het zakenleven en beide runnen al geruime tijd een eigen bedrijf, zijn positief ingesteld, doorzetters en we weten wat we willen.

Interesse? Bel 06-20425191 of mail naar atelier@beidehand.nl