Gastenboek

Reacties over Beidehand:

In de afgelopen jaren heb ik veel lieve en bijzondere mensen ontmoet. Elke nieuwe ontmoeting is mij zeer dierbaar en ik geniet ervan om te zien hoe het geven van net dat beetje meer aandacht en zorg, mensen doet opbloeien. Door het zien van het positieve effect van aandacht bij hulpbehoevenden voel ik mij een bevoorrecht mens omdat ik mijn passie kan volgen.

Onderstaande reacties zijn van tevreden cliënten, ouders, verzorgers:

 1. Beste Marjolein,
  Al een lange tijd ben je werkzaam als dagbesteding professional bij een aantal bewoners waarvoor ik zorg draag.
  Ik bewonder jou manier van werken. De persoon die je begeleid staat centraal en doe je alles voor. Je bent nauw betrokken bij het welbevinden van de cliënt en wilt altijd het beste voor iemand. Je bent creatief in je ideeën om iemand een goede dag te bezorgen.
  Je bent goed in aansluiting vinden bij verschillende soorten mensen.
  De passie voor dit beroep straalt van je af.
  Ga vooral zo door!

 2. Hi Marjolein, Ik wil je even laten weten dat ik heel enthousiast ben over jouw manier van werken. Je straalt in alles de liefde uit die mensen zo hard nodig hebben. Ik hoop dat je je nog lang zal mogen inzetten voor iedereen die wel wat extra hulp en aandacht kan gebruiken. Met vriendelijke groet, Ton.

 3. Hallo Marjolein,

  Wij zijn zeer tevreden over de paar keer dat onze zoon nu met je mee is geweest, hij vindt het helemaal geweldig als hij jou ziet en weet dat hij mee mag.
  Hopelijk zal zich dat in de toekomst verder voort gaan zetten !!
  We wensen je heel veel succes met je supermooie site !!

 4. Hallo Marjolein! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Beidehand. De aandacht en zorg voor de patienten is liefdevol en oprecht. Hartelijk dank daarvoor. Hartelijke groet, Simone van Hagen

Ook uw ervaring delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.