Gouden tip!

Dagbesteding Beidehand® breidt uit,

wie heeft de gouden tip?

DOOR MARGOT VAN ES OP 25 MEI 2022 Wijkblad Princenhage

Weet u het nog? In 2020 opende Atelier Beidehand® haar deuren op locatie Thebe Haga. Vol enthousiasme startten Marjolein en Ellen daar samen hun creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Voor elke leeftijd (18+) en creatieve wens was ruimte. 

Bijzonder creatief
Het unieke aan dagbesteding Beidehand® is dat iedereen creatief bezig is. Talent of niet, er is ruimte voor jouw creatieve interesse. Diverse ervaren artistiekelingen begeleiden de cliënten in het aanleren van technieken en vaardigheden. De creaties worden bovendien verkocht, wat het extra leuk maakt voor de makers en een trots gevoel geeft, meer levensvreugde en ook het zelfvertrouwen doet toenemen. Tijdens de creatieve uren bieden Marjolein en Ellen bovendien een warm luisterend oor en worden vraagstukken gedeeld met elkaar wat maakt dat men ontspant, gerust gesteld wordt en minder spanning heeft. 

Kortom; een fantastisch initiatief dat nog elke dag energie geeft bij Marjolein en Ellen. 

En niet alleen bij hen zo blijkt wel, want de vraag naar een plekje bij deze gezellige dames is groot. Te groot voor de huidige locatie.

Nieuwe locatie gezocht
En dus zijn de dames op zoek naar meer ruimte; een EXTRA locatie en … BUITEN!
Grote wens is om een locatie te kopen waar ook gewerkt kan worden met en voor kleine boerderijdieren, in een moestuin, met bloemen, het bewerken van hout, PaperArt, enz. Ideeën zijn er legio, nu nog een locatie.  Wie heeft de gouden tip om deze fijne dagbesteding te laten groeien? 

De specifieke wensen zijn: 
– min. 200 m2
– In Breda of directe omgeving (+15km)
– Bestemming maatschappelijk
– Buitenruimte voor kleine boerderijdieren
– incl. woonruimte voor Marjolein & Ellen

Heb jij de gouden tip? Laat het weten, via 

atelier@beidehand.nl of  06 – 20425191

Comments are closed.