Vervoer van en naar Beidehand®

Onze deelnemers hebben hulp nodig bij het vervoer van en naar ons atelier.

Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting Groen Op weg

En als u nu denkt: ”heb je er weer zo 1, die om geld komt vragen”, dan klopt dat, nou ja, een soort van dan. Het is namelijk niet zo maar geld. Leest u vooral even verder alstublieft. What’s in it for me, what’s in it for you, en what’s in it for them? De eerste twee vragen zijn het uitgangspunt in vele onderhandelingen en niet geheel onbelangrijk.

Zoals u ziet voegen wij er echter graag 1 aan toe, maar laten we vooral beginnen met:

Whats in it for you?

♡ Uw bedrijfsnaam en/of logo komt breeduit op de bus

♡ Wij meten de bus en onze sponsoren met regelmaat uit op social media én in de regionale media

♡ U mag een authentiek kunstwerk uitzoeken in het atelier om uw bedrijf meer cachet te geven in “the look and feels”

♡ U koppelt uw bedrijfsnaam aan een maatschappelijke onderneming

♡ Uw bedrijfslogo duidelijk zichtbaar op onze nieuwe bus?͏

Whats in it for me (us)?

♡ Voor ons, Marjolein en Ellen, betekent uw bijdrage dat wij een volwaardige pakket kunnen bieden aan onze cliënten. Dat wij hen met betrekking tot de voorwaardes van deelname de rust kunnen bieden.

Whats in it for them (onze deelnemers)?

♡ Kleur geven aan leven door passend vervoer! Vanuit deze lijfspreuk krijgen de deelnemers als extra service vervoer van en naar onze dagbesteding, naar gezamenlijke (culturele) uitjes en voor andere noodzakelijke ritjes. Zodat het voor hen mogelijk wordt en blijft om deel te nemen aan de dagbesteding. Dit zal voor menigeen een extra motivatie zijn om structuur te krijgen en houden.

Om het vervoer te realiseren, zijn wij afhankelijk van u als MVO-partners. Als MVO-partner bent u ambassadeur van de bus en krijgt u een mooie en zichtbare plek voor promotie van uw bedrijf op de bus, waardoor uw bedrijf met ons mee reist door de gehele regio Breda.

Interesse?

Stuur een bericht naar atelier@beidehand.nl en we zorgen dat je alle informatie krijgt! Mede namens onze deelnemers willen we u alvast hartelijk danken voor uw aandacht en tijd en wij hopen dat u dit belangrijke initiatief wilt ondersteunen.

Comments are closed.