Marjolein Hogendorp & Ellen Broeren

Wij,

 

Marjolein, werkzaam als zelfstandig begeleider van cliënten op het gebied van psychiatrie en dementie en

Ellen, die een eigen bedrijf heeft in promotionele artikelen en kleding.

 

zijn samen, april 2019, tot een heel mooi plan gekomen en dat is het realiseren van een dagbesteding kunstatelier voor mensen, van alle leeftijden, met licht (verstandelijke) beperking, dementie of in sociaal isolement, die affiniteit hebben met kunst en creativiteit.Dit kunstatelier is geen gewoon 'doorsnee' atelier.

Het is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien en daardoor meer levensvreugde en eigenwaarde krijgen. Met behulp van inspirerende en ervaren begeleiders.

 

Meedoen in het hart van de samenleving!

We brengen mensen bij elkaar door er tevens een sociaal aspect aan te verbinden, iedereen is welkom om een kijkje en praatje te komen maken. 

 

Hiermee verbinden we de mensen met elkaar en met kunst.

In ons atelier wordt ook de kunst verkocht die gemaakt wordt zoals de kunstwerken, relatiegeschenken en cadeaus. Dit vullen we aan met een kunstuitleen wat m.n. voor bedrijven een mooie manier is om én kunst in het bedrijf te tonen én te laten zien dat men maatschappelijk een steentje bijdraagt.

 

Kleinschaligheid, veiligheid, uitgaan van de talenten die iedereen in zich heeft en vooral uitgaan van mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor Beidehand®. Samen iets moois maken en creëren met beide handen.

 

Vanuit onze achtergrond en ervaring bundelen wij onze krachten en vullen elkaar daarin perfect aan. Beide hebben we de nodige levens- en werkervaring en een grote passie voor werken met mensen.
Iedereen mag zijn wie hij is!